måndag 9 maj 2011

Grundrecept till ett förvandlat bageri








Bjärkalimpan har blommat ut!

Ingredienser:
1 st fransman
100 kg mjöl
1 bytta med surdeg
1 stor famn med kärlek

Sébastien Boudets besök i vårt lilla bageri i Nya Slottets källare har inte bara fått oss att baka Linköpings godaste surdegsbröd. Han har också tänt en eld som snart kommer sätta hela Bjärka-Säby i brand. Den passion för kvalité och den omsorg om hantverket han förmedlat har genomsyrat hela vår verksamhet. Vi har bakat och bakat, knådat och långjäst, konfekterat citron och rostat mandlar. Allt har gjorts från grunden och inget har fått komma till spillo. Efter tre dagar är vi totalt utmattade och helt överlyckliga!

Vi är evigt tacksamma för dagarna med dig Sebastién och hoppas att du snart kommer tillbaka till oss.

Läs vad Sebastién skriver om sitt besök hos oss:
www.brodpassion.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar